Síoktatás

Ausztriában

Várunk minden tanítványt, aki most kezd ismerkedni a sízéssel, vagy sítudását szeretné tovább csiszolni, legyen az akár felnőtt, akár gyermek.

Mit kínálunk?

A Slide SC csapata azoknak a családoknak szervezi síútjait, akik a téli üdülésüket, síelésüket síoktatók segítségével kívánják eltölteni.

Olyan egyhetes téli üdüléseket szervezünk, ahol elsősorban a gyerekeket részesítjük síoktatásban, de természetesen a felnőttek is jelentkezhetnek.

Csoportjainkban
  • különböző tudásszinteken, kezdőtől a haladóig részesítjük oktatásban a jelentkezőket,
  • különböző korcsoportokban, az óvodástól a felnőttekig mindenki megtalálja a hozzá illő csoportot.
Amit biztosítunk
  • Napi 2×2 óra síoktatás
  • Kislétszámú csoportok
  • Magyar síoktatók

GYermek síoktatás

A gyerekek részére napi 2×2 óra síoktatást biztosítunk vasárnaptól péntekig, tudásszintjüknek megfelelő csoportokban, szakképzett síoktatókkal.

Míg a gyerekek síoktatáson vesznek részt addig a szülők nyugodtan síelhetnek vagy csatlakozhatnak tudásszintjüknek megfelelő felnőtt csoportokhoz!

Hitvallásunk

Mi nem versenyzőket szeretnénk nevelni a gyerekekből, tanítványainkból hanem a sportot, a mozgást szeretnénk megszerettetni Velük.

Egy jól síző gyermek a síoktatásnak köszönhetően sokkal biztonságosabban mozog a pályán, sokkal nagyobb biztonságban van akkor is, ha a körülötte sízőkre is Neki kell figyelnie.

A síoktatáson a srácok, nem csak technikai ismereteket szereznek, hanem síoktatóink beavatják Őket a síkresz szabályaiba is, megtanulnak biztonságosan közlekedni, viselkedni a sípályákon.

Felnőtt síoktatás

Felnőtt heti síút árainkat minden esetben síoktatás nélkül adjuk meg, mert sokan érdeklődnek síoktatás nélküli lehetőségekről.

A felnőtt síoktatás iránt érdeklődőknek 3 csomagot alkottunk.

Tartalmazza a normál síoktatási rendet napi 2 óra síoktatást tudás szinteknek megfelelő csoportokban + a síversenyen való részvétel lehetőségét.

Újdonság azoknak, akik meglévő sítudásukat szeretnék tökéletesíteni, vagy csak egy kis hibajavításra vágynak. A CARVING csoportba jelentkezők hetente 2 alkalommal a reggeli órákban síelnek együtt 1-1 órát válogatott síoktatók vezetésével. Itt speciális eszközöket, speciális tematikát követve haladnak a tökéletes sí tudás felé

A pályán kívüli sízés alapjaival ismertetjük meg a lelkes jelentkezőket. Technika, segédeszközök, biztonság. (Csak megfelelő hóviszonyok esetén.)

A csoportos síoktatás felnőttek esetében is vasárnap kezdődik a csoportbeosztással és pénteken délelőtt ér véget a házi síversennyel.

A síoktatás menete

Vasárnap reggel

Csoportbeosztás

Síoktatóink egy rövid bemelegítés, és szintfelmérés után csoportokba osztják a jelentkezőket, külön a gyerekeket, felnőtteket, kezdőket, haladókat, “profikat”, majd kezdetét veszi a heti program.

Vasárnap reggel

Hétköznap

Napi 2×2 óra oktatás

Délelőtt 10 től, délig, majd délután fél kettőtől, fél négyig tart a síoktatás.

Kezdő síelőink tanuló pályán (baby pályán) és kisfelvonón sajátíthatják el a sízés alapjait.

Haladó csoportjaink innen a baby pályától indulnak felfele a sípálya rendszer további pályáihoz.

Hétköznap

Péntek

Házi síverseny

A heti programot a pénteki síverseny zárja, ahol épített pályán, “profi” körülmények között adhat számot minden tanítványunk tudásáról, mit sikerült a héten ellesnie síoktatóinktól, hasznos volt-e a síoktatás.

Péntek
  • +36 30-111-2233

kérj ajánlatot tőlünk

Sítúráinkat december elejétől április elejéig szervezzük egy hetes turnusokban, főszezonon kívűl van lehetőség rövidebb időszakra is foglalni. A csoportos oktatáson résztvevő vendégeinknek a szombati érkezést javasoljuk!

Scroll to Top