Gyerekjátszó

Gyerek animáció

Tudjuk, hogy a gyermekek 100%-os elfoglaltságot jelentenek, ezért mi segítünk abban, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak.

Mit kínálunk?

Tudjuk, hogy a gyermekek 100%-os elfoglaltságot jelentenek, ezért mi segítünk abban, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak, míg csemetéiket délelőtt-délután síoktatásban részesítjük. Kisgyermekes családok részére napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett gyermekfelügyelővel.

Síelés után, a tágas játszószobában folyamatos és szervezett programokkal várja a csemetéket gyermekfelügyelőnk, rajz és kézműves foglalkozásokkal, míg szüleik a szaunában lazítanak, vagy éppen más hobbijuknak hódolnak, esetleg pihennek.

Estefelé, vacsora után, az összeszokott kis gyermek csapatot ismét a játszószoba várja, ahol animátorunk megannyi játékkal és érdekes programmal szórakoztatja a fiatalabb generációt, valamint hetenkénti gyerek disco-t szervez.

Bátran vállalkozzanak az utazásra azok is, akiknek pici babájuk van, hiszen “baby-sitter”-ünk délelőttönként gondoskodik a baba kényelméről és nyugalmáról, míg Ön a pályán síel.

Scroll to Top