Szolgáltatások

Válasszon számos szolgáltatásunk közül. Magyar nyelvű síoktatás, síkölcsönzés, pályatranszfer, gyerekjátszó, gyerek animáció, élményfürdő, túrasízés.

Gyerekjátszó, gyerekanimáció

Tudjuk, hogy a gyermekek 100%-os elfoglaltságot jelentenek, ezért mi segítünk abban, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak, míg csemetéiket délelőtt-délután síoktatásban részesítjük. Kisgyermekes családok részére napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett gyermekfelügyelővel.

Egyéb szolgáltatások

Élményfürdő

A szállástól kb. 20 km-re található Tamsweg-i élményfürdő , melyekben külső és belső medence, élményfürdő, jacuzzi, csúszda és szauna kényezteti és frissíti fel az idelátogatókat.

Túrasízés

A túrasíelés szerelmeseinek és azoknak, akik ki szeretnék próbálni, hogy milyen egy hegyet gyalog meghódítani és utána lesiklani rajta. Ez ma már persze a sokkal jobb felszerelésnek (túrasí, kötés, bakancs, fóka, teleszkópos síbot stb.) köszönhetően valódi élményt nyújt, erdei utakon, a természet csendjében elérni a hegycsúcsot.

Hótalpas túrák

Az URBANHOF Panzióból heti egy alkalommal szervezett túrát indítunk, ahol oktatóink segítségével kóstolhat bele minden érdeklődő a havon túrázás titkaiba.

Túránkat délután indítjuk, fakultatív jelleggel, a délutáni síoktatás ideje alatt.

Hótalpas túrákat szervezünk még Motorosszán túráink mellé is Erdélyben.

Szánkózás

Az URBANHOF Panzió közelében kialakított, kivilágított esti szánkópályán, melyhez busztranszfer is tartozik.

Scroll to Top