Kamasz tábor, december 16-20.

gyerek síoktatás Idén is szeretnénk a téli szünetet egy kalandos sítáborral indítani. A gyerekek napközben síoktatáson vesznek részt, a délutánt pedig a gyerekjátszóban és/vagy a medencében töltik változatos programokkal. Mindvégig biztosítjuk a felnőtt jelenlétet és felügyeletet.

IDŐPONT:

2016.12.16-12.20. (4 éjszaka)

Indulás: 2016.12.16. péntek délután, találkozó: Szertár Kávézó, Budaörs
Szállás: Urbanhof Panzió***, St. Micheal im Lungau
Utazás: busszal (Slide Sc. saját busza)

RÉSZVÉTELI DÍJ:

EUR 355,-/gyermek (16 éves korig)/4 éj

A RÉSZVÉTELI DÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZA:

  • Szállás 4 éjszakára az Urbanhof Panzió***-ban
  • Teljes ellátás (reggeli, hütte ebéd, vacsora)
  • 4 napos síbérlet
  • 4 napos síoktatás magyar nyelvű oktatókkal
  • „B” kategóriás SALOMON sífelszerelés 4 napra
  • Síverseny és éremosztás a síoktatás utolsó napján
  • Gyermekprogramok a panzió gyerekjátszójában, magyar nyelvű animátor
  • Korlátlan medence használat
  • Ingyenes Wi-Fi a közösségi helyeken
Az ár nem tartalmazza a buszos utazás költségét (jelentkezők számától függ).

Tetszik, kérek ajánlatot>>

URBANHOF Családi Panzió

Az Urbanhof Családi Panzió Katschberg lábánál fekszik Salzburg tartományban, St. Michael községben Lungau sírégióban. Panziónkban 2-3-4 ágyas, valamint családi szobákkal várjuk vendégeinket. Minden szoba WC-vel, zuhanyzóval, Tv-vel felszerelt.Családias étterem, bár, hangulatos wellness részleg (finn és infra szauna, gőzkabin, pihenőszoba) és medence várja a pihenni vágyókat. A szauna a délutáni órákban korlátlanul használható. A gyerekeknek játszószoba áll rendelkezésére, ahol magyar animátorunk minden délután foglalkozásokat tart számukra.

Vendégeink részére síoktatást szervezünk napi 2x2 órában kis létszámú csoportokban. Az oktatás magyar nyelven és magyar oktatókkal történik, tudásszint szerinti csoportokban. A gyerekek és felnőttek külön-külön csoportokban tanulhatnak a kezdő szinttől, egészen a freeride technikákig. Síoktatásról bővebben>>

A falu szomszédságában több neves sípálya rendszer is megtalálható. Lungau sírégió>> 3 síterepet foglal magába: Katscberg/Aineck, Grosseck/Speiereck és Fanningberg. A Katschberg - Aineck sípályarendszer mindössze 8 km, Grosseck - Speiereck csak 5 km, Fanningberg 25 km, de Obertauern is csak 28 km távolságra található a panziótól. Célunk, hogy egyhetes oktatásunk alatt a haladó síelőkkel bejárjuk a sírégió összes pályáját, így akár több száz kilométernyi pályarendszert síelhetünk végig.

Tetszik, kérek ajánlatot>>